Manökken Proletarz

Köszönjük minden kincskeresőnek a lelkesedést! Reméljük, ízlettek a MAnökken ProlEtarZ aranytallérok. Kincses erszény mindenkinek járt, aki megmondta október 1-jén a PeCsa Caféban a koncert előtt a jegyszedőnek a jelszót. Ehhez idejében kellett érkezni ugyanis az e tiszten álló/ülő elég korán örömet szerzett a koncertre ingyen bejutni vágyóknak, mivel már a bugZ alatt eltűnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássuk a megfejtést...egy kis zavar volt a mátrixban és kétféleképp jelent meg a feladvány a különféle netes felületeinken, így mindkét változatot elfogadtuk, bár volt, aki jól ismervén a dalszövegeinket mindenképp jó megoldásra jutott: TELEKHATÁR.

A koncert után gyorsan leellenőriztük az állomásokat és mobillal ropsz archiváltuk a szótagokat, a sötétség miatt a képek olyanok lettek amilyenek, aki nem hiszi menjen végig most a 10 perces Városliget-néző túrán.

1. kereszTEshadjáratot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. KELlemetlenség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. HAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. díszmadÁR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kr

A bejegyzés trackback címe:

https://mapez.blog.hu/api/trackback/id/tr103301985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása