Manökken Proletarz

A zenekari mörcsöndájz termékek feletti ötletelés és az ebbe belefeccelt munkaórák sosem unalmasak, lett légyen szó ház, azaz sufni-tuning módszerekről, avagy a profi és profitorientált megoldásokról.

A nem középiskolás fokot esetünkben az fogja jelezni, hogy a popshop.hu gyárt majd le nekünk pár darab pólót, amivel majd mi megjelenünk a Fishing On Orfű fesztiválon, hogy aki szeretne ilyet, annak legyen. Nos az ilyenkor a háttérben mindig fennálló üzleti kockázatot (mármint, hogy senkinek nem fog kelleni) mi abszolúte álljuk, mert pont kifogytunk a pizsamának használt alvós pólókból, és még hátra vannak  nagy pincemeszelések is.

Ennnek ellenére, azért gondoltam/tuk, hgy ide felteszem/szük azokat a fazonokat, amik nekem tetszenek például, és akkor lehet nézegetni, hogy én jól gondolom-e, vagy már megint súlyos stílustévesztésben vagyok, az ízlésemről nem is beszélve.

Nos, hát akkor íme a választék:
(A színeket most ne annyira nézzétek)

 

Slim fit T (black) [enyhén cuppanós]

 

 

 

 

 

 

 

 

ValueWight T

[enyhén cuppanós ez is]

 

 

 

 

 

 

Funky

 

 

Jazzy

 

 

 

 

 

 

 

Heavy T (black, white) na ez nem cuppan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lofteez (royal blue) vélhetőleg ez se cupp

 

 

 

 

 

 

 

 

Screenstars Original Full Cut T (navy)

 

Lady Fit Organic Cotton

 

 

 

 

Lady Crew Neck

 

 

 

 

 

 

 

Lady Valueweight T

 

 

 

 Sol's Scoop

 

 

 

 

 

 

Sol's Organic

 

 

 

 

Sol's Miss

 

 

 

 

 

Sol's Palma

 

 

 

 

 

 

 

 

Az anyag minőségét - egyelőre - nem ismerem, Elvileg Fruit of the Loom és Sol's gyártmányok. A fantázianév megjelölésével lehet szavazni, vagy csak úgy véleménynyilvánítani, hogy melyik tetszik a fentiek közül. Az igazán elszántaknak pedig itt egy link, ahol lehet csemegézni:

http://www.polonagyker.hu/?polofajta=Ferfi_divatpolok&mit=lista&genreID=1002

Jó szórakozást! :)

S

A bejegyzés trackback címe:

https://mapez.blog.hu/api/trackback/id/tr711180912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása